top of page

KÄSINTEHDYT
RUOKALEIVÄT

Leipomo Juuren Hapanjuurileipä, Karpaloleipä, Kaura-auringonkukkaleipä, Levain... nämä ja lukemattomat muut ruokaleivät leivomme päivittäin aitoon taikinajuureen.

 

Jokainen leipämme syntyy käsityönä ja on siksi hieman oman näköisensä. Lämpimät leivät sujautamme kiviuunista paperipusseihin ja siirrämme hyllyyn, ostoskoriisi poimittaviksi. Joukossa on leivinhiivatonta, 100 % ruista, 100 % kauraa, sekaleipää ja monenlaista herkutteluleipää.

ruokaleivät

RAKKAUDELLA
LEIVOTUT KAHVILEIVÄT

Saisiko olla pientä ylellisyyttä arkeen? Uunimme on kuumana koko päivän. Uunista putkahtaa monenmoista nautiskeluun sopivaa herkkua.

 

Valikoimastamme löydät korvapuustit, munkit, pullat, viinerit ja monet muut tylsyyden karkoittajat. Kaikki kahvileipämme on leivottu voihin ja täytteinä niissä käytetään mahdollisimman yksinkertaisia aitoja raaka-aineita. Uskallamme luvata, että sen kyllä maistaa.

kahvileivät

SESONKIEN
MONET HERKUT

Juhlapyhien ja sesonkien herkut syntyvät intohimostamme leipomiseen. Monet tuotteistamme ovat uniikkeja. Suoranaisia artesaanityön taidonnäytteitä.

 

Mitäpä olisi laskiainen ilman laskiaispullaa? Tai Runebergin päivä ilman suussasulavaa torttua? Valmistamme sesonkiherkkuja perinteisten reseptien mukaan, mutta kehitämme reseptejä myös jatkuvasti itse. Näitä kunnianhimoisten leipureidemme taidonnäytteitä olisi suorastaan rikos jättää maistamatta.

sesongit

TUOREIMMAT SOMESSA

bottom of page