top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPURI
TAMPEREELLE

Anchor 1
Anchor 2

Leipuri

 

Etsimme leipuria K-Supermarket Hämeenkadun leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa ja Espoossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Tampereen leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita.
Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18. Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa

8-24 t/vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun 2022 aikana. 

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla  15.8.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuriksi Tampereelle K-Supermarkettin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä.

HAE PAIKKAA SALO
Anchor 3
bottom of page