top of page
Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPOMOPÄÄLLIKKÖ TAMPEREELLE

Leipomopäällikkö/esihenkilö

 

Haemme päällikköä Tampereen K-Supermarket Hämeenkadun leipomoon. 

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Tampereen leipomoomme kokoaikaista päällikköä. Tehtävässä toimit esihenkilönä leipomosi työntelijöille, vastaat oman leipomosi toiminnan organisoinnista sekä kannattavuudesta. Pääset osallistumaan halutessasi myös tuotekehitykseen ja toiminnan muuhun kehittämiseen. Suurin osa työstäsi on kuitenkin tuotteiden leivontaa yhdessä alaistesi kanssa. Meillä pyritään hyödyntämään ihmisten vahvuudet eikä yritetä tunkea kaikkia samaan muottiin. Kevyt organisaatio tarkoittaa vähemmän raporttien täyttelyä ja enemmän keskustelua. Tukena sinulla on yrittäjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myymäläleipomoista. 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta myös vahvaa leivontaosaamista, kokemusta esihenkilötehtävistä sekä järjestelmäosaamista (excel, ym. Microsoft..).

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa heinä-elokuun 2023 aikana.

Meille ei ole niin tärkeää mitä olit tai olet, kuin se mihin olet matkalla, asenne ratkaisee.
 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 15.06.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipomopäällikkö, Tampere K-Supermarket Hämeenkadun leipomo

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
bottom of page