246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPOMOPÄÄLLIKKÖ SALOON

Leipomopäällikkö/esihenkilö

 

Etsimme päällikköä Salon K-Citymarkettin leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa ja Espoossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Tehtävässä toimit esimiehenä leipomosi työntelijöille, vastaat oman leipomosi toiminnan organisoinnista sekä kannattavuudesta. Pääset osallistumaan halutessasi myös tuotekehitykseen ja toiminnan muuhun kehittämiseen. Suurin osa työtäsi on kuitenkin tuotteiden leivontaa yhdessä alaistesi kanssa. Meillä pyritään hyödyntämään ihmisten vahvuudet eikä yritetä tunkea kaikkia samaan muottiini. Kevyt organisaatio tarkoittaa vähemmän raporttien täyttelyä ja enemmän keskustelua. Tukena sinulla on yrittäjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myymäläleipomoista. 


Odotamme sinulta vahvaa leivontaosaamista, kokemusta esimiestehtävistä sekä järjestelmäosaamista (excel, ym. microsoft..)


Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuussa 2022.


Meille ei ole niin tärkeää mitä olit tai olet, kuin se mihin olet matkalla, asenne ratkaisee.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 30.4.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Esihenkilöksi Salon K-Citymarkettin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!