top of page
HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI
Kerava4_edited_edited.jpg

OSA-AIKAISIA LEIPUREITA OULUN KAAKKURIIN

Leipuri osa-aikainen

Toimintamme paisuu kuin pullataikina ja etsimme leipureita Oulun K-Citymarket Kaakkurin leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Porissa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät ja kakut käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt Kaakkurin leipomoomme Ouluun osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Leipurin koulutus katsotaan eduksi, mutta kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: osa-aikainen työaika sovittavissa.

Työ alkaa viimeistään toukokuussa  2024 tai sopimuksen mukaan.

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 30.04.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA HELSINKI
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Oulu

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page