top of page
HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI
Kerava4_edited_edited.jpg

KOKO- JA OSA-AIKAISIA LEIPUREITA OULUN KAAKKURIIN

Leipuri koko- ja osa-aikainen

Toimintamme paisuu kuin pullataikina ja etsimme leipureita Oulun K-Citymarket Kaakkurin leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja Kirkkonummella. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät ja kakut käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt Kaakkurin leipomoomme Ouluun koko- ja osa-aikaisia leipureita vakituiseen työsuhteeseen. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), osa-aikainen työaika sovittavissa.

Työ alkaa viimeistään toukokuussa  2024 tai sopimuksen mukaan.

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 17.03.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA HELSINKI
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Oulu

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page