top of page

TUTUSTU TYÖELÄMÄÄN JA TIENAA - kesäharjoittelu 2024

Palkallinen kesäharjoittelu 14-17 vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville nuorille.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kirkkonummella ja Oulussa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Kesäharjoittelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua leipomo-alaan ja työelämään sekä tienaamaan samalla. Pääset tutustumaan leipomotyön arkeen ja palvelemaan asiakkaita myymäläleipomoissamme. 

  • Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SELin ja Ammattiliitto Pron tukema kahden viikon mittainen kesätyöjakso nuorille.

  • Harjoittelun kesto on 2 viikkoa (10 työpäivää) ja se ajoittuu 1.6.-31.8.2024 väliselle ajalle.

  • Työpäivä kestää 6 tuntia ja se sijoittuu klo 8-18 välille.

  • Harjoittelun palkka on 375 euroa (2024). Kertakaikkinen korvaus sisältää harjoittelujaksolta kertyneen lomakorvauksen.

 
Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 31.05.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Muista mainita paikkakunta johon haluaisit harjoitteluun.

 

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Kesäharjoittelu

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page