top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPURI HYVINKÄÄLLE

Leipuri kokoaikainen

 

Etsimme leipuria K-Citymarket Hyvinkään myymäläleipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Helsingissä, Vantaalla ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Hyvinkään leipomoomme kokoaikaista leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.08.2024 asti. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 03.09.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilö löydyttyä.

Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPURI HYVINKÄÄLLE

Hae paikkaa Hyvinkää
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

leipuriksi Hyvinkään  K-Citymarketin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa CV

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
bottom of page