top of page
Kerava4_edited_edited.jpg

KESÄTYÖNTEKIJÄ
JUMBON LEIPOMOON

Etsimme koko- ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä Vantaan Jumbon leipomoomme

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Haemme nyt leipomoihimme kesäksi koko- ja osa-aikaisia leipureita . Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko / osa-aikainen, tunnit sovittavissa. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa kesällä 2023, sopimuksen mukaan.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 19.3.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Kesätyöntekijä

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
arrow&v
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page