246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

KESÄTYÖHAKU
SALO

 
 
 

Leipureita / Leipuri opiskelijoita kesätöihin Salon leipomoon.

Kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi 2022.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Espoossa, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt leipomoihimme koko- ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme alan tuntemusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 17.4.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Kesätöihin myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!