top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

KAHVILATYÖNTEKIJÄ
SALO

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3

Kahvilatyöntekijä

 

Etsimme Kahvilatyöntekijää Salon K-Citymarketin leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Salon leipomoomme osa-aikaista kahvilatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu kahvilan hoitaminen sekä leipomon tuotteiden pakkaaminen sekä esillelaitto.

 

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18. Työaika: osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2023 aikana.

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla  19.2.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

 Myymäläleipomon kahvilaan.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
Anchor 4
lähetä hakemus kesätyö
Anchor 5
bottom of page