top of page
Kakku_01.jpg

VUOROPÄÄLLIKKÖ VANTAALLE

Anchor 1
Anchor 2

Vuoropäällikkö (konditoria)

 
Haemme vakituista koko-aikaista vuoropäällikköä Jumbon konditoriaan.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa ja Helsingissä. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Jumbon konditoriaan kokoaikaista vuoropäällikköä, leipomopäällikön oikeaksi kädeksi vastaamaan konditoriapuolesta. Pääset käyttämään omaa luovuuttasi ja vastaat konditorian tuotannosta sekä valikoiman kehittämisestä. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaisen taustatiimin ja mukavat kollegat. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Edellytämme kondiittorin koulutusta ja vahvaa konditoria kokemusta.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Konditorian työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15. Pystyt itse vaikuttamaan työaikoihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2023 aikana.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 30.04.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

 

Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

etusivutausta_01_edited.png
HAE PAIKKAA SALO

LÄHETÄ HAKEMUS

Vuoropäälliköksi Vantaan K-Citymarket Jumbon

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa CV

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

bottom of page