top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPUREITA VANTAALLE

Anchor 1
Anchor 2

Leipuri kokoaikainen

/ osa-aikainen

 

Avaamme tammikuussa 2023 uuden leipomon Vantaalle K-Citymarket Jumboon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa ja Helsingissä. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Vantaan leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuun 2023 aikana.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 16.10.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuriksi Vantaan K-Citymarket Jumbon

uuteen myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
bottom of page