Kerava4_edited_edited.jpg

VUOROPÄÄLLIKKÖ TAMPEREELLE

Vuoropäällikkö (leipuri)

 

Haemme vuoropäällikköä Tampereen K-Supermarket Hämeentien leipomoon.

 

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa ja Espoossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt Tampereen leipomoomme kokoaikaista vuoropäällikköä. Vuoropäällikkönä pääset vetämään loistavaa tiimiämme leipurin työtä unohtamatta. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti. 

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2022 aikana.

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 23.10.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi . Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Vuoropäällikkö, Tampere K-Supermarket Hämeentien leipomo

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!