top of page
HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI
LJ Oulu_edited_edited.jpg

LEIPUREITA TAPIOLAAN

Koko- ja osa-aikaisia leipureita

Toimintamme paisuu kuin pullataikina ja etsimme leipureita Espooseen, K-Supermarket Tapiolan leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Porissa ja Oulussa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät ja kakut käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt Tapiolan leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Leipurin koulutus katsotaan eduksi, mutta kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset)

            osa-aikainen työaika sovittavissa

Työ alkaa viimeistään elokuussa  2024 tai sopimuksen mukaan.

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 07.07.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA HELSINKI
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Tapiola

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TAPIOLA
Anchor 1
bottom of page