top of page
Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPUREITA ESPOON LIPPULAIVAAN

Koko- ja osa-aikaisia leipureita

 

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kirkkonummella ja Porissa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Haemme nyt koko ja osa-aikaisaa leipureita Espoon K-Supermarket Lippulaivan leipomoomme. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti. 

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t /vko (pekkaset)

            osa-aikainen työaika sovittavissa

 Työ alkaa viimeistään elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 07.07.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi . Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Espoo K-Supermarket Lippulaivan leipomo

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page