top of page
Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPURI HELSINKIIN

Leipuri kokoaikainen

 

Avaamme syyskuussa 2023 uuden leipomon K-Citymarket Malmiin Helsinkiin.

 

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Helsingissä, Vantaalla ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt Malmin leipomoomme kokoaikaista leipuria vakituiseen työsuhteeseen. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa syyskuun 2023 aikana tai sopimuksen mukaan.

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 03.09.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi. Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TAMPERE
HAE PAIKKAA HELSINKI
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Helsinki

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA TRE VP
Anchor 1
bottom of page