top of page
Päälliköt 112023_edited_edited_edited_edited.jpg

LEIPOMOPÄÄLLIKKÖ    KIRKKONUMMELLE

Kirkkonummi

Leipomopäällikkö/esihenkilö

Etsimme päällikköä Kirkkonummen K-Citymarketin leipomoomme.


Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Porissa ja Oulussa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Tehtävässä toimit esihenkilönä leipomosi työntelijöille, vastaat oman leipomosi toiminnan organisoinnista sekä kannattavuudesta. Pääset osallistumaan halutessasi myös tuotekehitykseen ja toiminnan muuhun kehittämiseen. Suurin osa työtäsi on kuitenkin tuotteiden leivontaa yhdessä alaistesi kanssa. Meillä pyritään hyödyntämään ihmisten vahvuudet eikä yritetä tunkea kaikkia samaan muottiini. Kevyt organisaatio tarkoittaa vähemmän raporttien täyttelyä ja enemmän keskustelua. Tukena sinulla on yrittäjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myymäläleipomoista. 

Odotamme sinulta vahvaa leivontaosaamista, kokemusta esihenkilötehtävistä sekä järjestelmäosaamista (Excel ja muut Microsoft Office -ohjelmat).

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2024.

Meille ei ole niin tärkeää mitä olit tai olet, kuin se mihin olet matkalla, asenne ratkaisee.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.06.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla rekry@leipomojuuri.fi 

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipomopäällikkö, Citymarket Kirkkonummi

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI
bottom of page