top of page
Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPUREITA KIRKKONUMMELLE

Kirkkonummi

Leipuri kokoaikainen/osa-aikainen

Avaamme maaliskuussa 2024 uuden leipomon Kirkkonummen K-Citymarkettiin ja etsimme joukkoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita.

 

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Helsingissä, Vantaalla ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

 

Etsimme nyt uuteen Kirkkonummen leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita vakituiseen työsuhteeseen. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.

 

Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa viimeistään maaliskuussa  2024 tai sopimuksen mukaan.

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

 

 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 18.02.2024 mennessä rekry@leipomojuuri.fi . Laitathna hakemuksesi pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TAMPERE
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuri, Citymarket Kirkkonummi

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa cv

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI
bottom of page