top of page
Jumbo.jpg
Päälliköt 112023_edited_edited_edited.jpg

LEIPOMOPÄÄLLIKKÖ 
KIRKKONUMMI

HAE PAIKKAA KIRKKONUMMI PÄÄLLIKKÖ

Leipomopäällikkö/esihenkilö

Toiminta paisuu kuin pullataikina ja täten etsimme päällikköä Kirkkonummen K-Citymarketin leipomoon.


Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Tehtävässä toimit esihenkilönä leipomosi työntelijöille, vastaat oman leipomosi toiminnan organisoinnista sekä kannattavuudesta. Pääset osallistumaan halutessasi myös tuotekehitykseen ja toiminnan muuhun kehittämiseen. Suurin osa työtäsi on kuitenkin tuotteiden leivontaa yhdessä alaistesi kanssa. Meillä pyritään hyödyntämään ihmisten vahvuudet eikä yritetä tunkea kaikkia samaan muottiini. Kevyt organisaatio tarkoittaa vähemmän raporttien täyttelyä ja enemmän keskustelua. Tukena sinulla on yrittäjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myymäläleipomoista. 

Odotamme sinulta vahvaa leivontaosaamista, kokemusta esihenkilötehtävistä sekä järjestelmäosaamista (excel, ym. microsoft..)

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuussa 2024.

Meille ei ole niin tärkeää mitä olit tai olet, kuin se mihin olet matkalla, asenne ratkaisee.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 15.12.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Anchor 1
etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Esihenkilöksi Kirkkonummen K-Citymarketin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Tähän voit liittää CV:si

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

Anchor 2
bottom of page