top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPURI HYVINKÄÄLLE/RIIHIMÄELLE

Leipuri (opintovapaasijaisuus vuoden 2023 loppuun)

 

Etsimme leipuria Hyvinkään ja Riihimäen K-Citymarkettien leipomoihin.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa ja Espoossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Hyvinkään ja Riihimäen leipomoihimme leipuria. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

 

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu opintovapaan sijaisuutena vuoden 2023 loppuun.

 

Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla rekry@leipomojuuri.fi. Kirjoitathan hakemukseesi haluatko ensisijaisesti työskennellä Riihimäen vai Hyvinkään leipomossamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.12.2022 mennessä.

Kerava4_edited_edited.jpg

LEIPURI HYVINKÄÄLLE/ RIIHIMÄELLE

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

leipuriksi Hyvinkään/Riihimäen K-Citymarkettin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa
Lataa CV

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
bottom of page