top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPOMOPÄÄLLIKKÖ 
HYVINKÄÄ

Anchor 1

Leipomopäällikkö/esihenkilö

Toiminta paisuu kuin pullataikina ja täten etsimme päällikköä Hyvinkään K-Citymarketin leipomoon.


Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa ja Espoossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Tehtävässä toimit esihenkilönä leipomosi työntelijöille, vastaat oman leipomosi toiminnan organisoinnista sekä kannattavuudesta. Pääset osallistumaan halutessasi myös tuotekehitykseen ja toiminnan muuhun kehittämiseen. Suurin osa työtäsi on kuitenkin tuotteiden leivontaa yhdessä alaistesi kanssa. Meillä pyritään hyödyntämään ihmisten vahvuudet eikä yritetä tunkea kaikkia samaan muottiini. Kevyt organisaatio tarkoittaa vähemmän raporttien täyttelyä ja enemmän keskustelua. Tukena sinulla on yrittäjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus myymäläleipomoista. 

Odotamme sinulta vahvaa leivontaosaamista, kokemusta esihenkilötehtävistä sekä järjestelmäosaamista (excel, ym. microsoft..)

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset). Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2022.

Meille ei ole niin tärkeää mitä olit tai olet, kuin se mihin olet matkalla, asenne ratkaisee.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 17.7.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Esihenkilöksi Hyvinkään K-Citymarketin

myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!

HAE PAIKKAA SALO
Anchor 2
bottom of page