246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPURI HELSINKIIN

 

Leipuri kokoaikainen

/ osa-aikainen

 

Avaamme loppusyksystä 2022 uuden leipomon K-Supermarket Arabiaan Helsinkiin.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Arabian leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun 2022 aikana.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 11.9.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuriksi K-Supermarket Arabian

uuteen myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessa!