top of page
246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPURI HELSINKIIN

HAE PAIKKAA HELSINKI

Leipuri kokoaikainen

/ osa-aikainen, vakituinen

 

Avaamme loppusyksystä 2023 uuden leipomon Helsinkiin.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Espoossa, Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Helsingissä, Vantaalla ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita työskentelemään nykyisissä leipomoissamme syksyyn asti ja jatkamaan uuden leipomon avauduttua Helsingissä. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 30.4.2023 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuriksi K-Supermarket Arabian

uuteen myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessa!

HAE PAIKKAA SALO
bottom of page