246158491_4097486207030179_426604113940232094_n_edited.jpg

LEIPUREITA ESPOOSEEN

 
 

Leipuri kokoaikainen

/ osa-aikainen

 

Avaamme maaliskuun lopussa uuden leipomon Espooseen K-Supermarket Lippulaivaan.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella ja Salossa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Espoon leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.  

Edellytämme leipurin koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Huomioimme myös keväällä 2022 valmistuvat leipuriopiskelijat haussa.

Leipomon työvuorot sijoittuu pääsääntöisesti ma-su klo 5–18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset), myös osa-aikainen työaika sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuun 2022 aikana.
 
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla 13.2.2022 mennessä rekry@leipomojuuri.fi .

etusivutausta_01_edited.png

LÄHETÄ HAKEMUS

Leipuriksi Espoon K-Supermarket Lippulaivan

uuteen myymäläleipomoon.

Leipurin koulutus
Työkokemus
Minua kiinnostaa

Kiitos hakemuksestasi, olemme sinuun yhteydessä!